Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pera tipo bosc, pelada y descorazonada
- 100 g de poro
- 200 g de papa, pelada y en trozos
- 30 g de mantequilla
- 800 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de sal gruesa
- 100 g de almendras fileteadas
- perejil, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de poro a la naranja
25 Min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Sopa fría de coliflor
5 Std.
Sopa fría de betabel y yogur
30 min
Crema de cilantro
30 min
Sopa de cilantro
1 godz. 20 min
Crema de ejote
30 min
Crema de flor de calabaza
30 min
Sopa fría de pepino y camarones
5 Min
Sopa de chícharo y tocino
30 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min