Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pera tipo bosc, pelada y descorazonada
- 100 g de poro
- 200 g de papa, pelada y en trozos
- 30 g de mantequilla
- 800 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de sal gruesa
- 100 g de almendras fileteadas
- perejil, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Sopa italiana de papa
50min
Crema de hongos con tocino
25min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Crema de brócoli
30min
Crema de betabel
40min
Crema de ejote
30min
Sopa de jitomate con amaranto
20min
Sopa de elote
35min
Crema de flor de calabaza
30min
Caldo loco huasteco
1 godz.
Crema de elote y estragón
1 godz.