Spring Chicken Casserole
TM6 TM5 TM31

Spring Chicken Casserole

4.3 (55 ocen)

Składniki

  • 50 g plain flour
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 8 chicken thighs, boneless, skin on
  • 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
  • 200 g onions, quartered
  • 160 g celery stalks, cut in pieces
  • 320 g carrots, cut in pieces
  • 800 g chicken stock
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
    lub 1 tsp dried thyme
  • 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g frozen green peas

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1984 kJ / 474 kcal
Białko
24.8 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
29.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy