Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 600 g beef rump steak, trimmed, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, halved, quartered if large
- 30 g Dijon mustard
- 60 g plain yoghurt
- 30 g cream cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1325 kJ / 316 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Aussie Potato Salad
1 Std. 30 Min
Cashew Chicken
45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Honeyed Chicken
25 min