Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
butter for greasing, plus extra to serve (optional)
-
walnuts (optional)40 g
-
raw almonds60 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
banana peeled and broken into pieces1
-
eggs2
-
milk60 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
wholemeal self-raising flour80 g
-
self-raising flour100 g
-
ground cinnamon½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
130.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Blueberry blondies
55 min
Coconut oat biscuits
45 min
Pumpkin pancakes
1 godz. 35 min
Fruit and nut muffins
30 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Coffee date muffins
35 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min