Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
butter for greasing, plus extra to serve (optional)
-
walnuts (optional)40 g
-
raw almonds60 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
banana peeled and broken into pieces1
-
eggs2
-
milk60 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
wholemeal self-raising flour80 g
-
self-raising flour100 g
-
ground cinnamon½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
130.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Coconut oat biscuits
45 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min
Basic berry muffins
40 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Apple and cinnamon muffins
35 min
Coffee date muffins
35 min