Urządzenia i Akcesoria
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Rosemary salt
-
fresh rosemary leaves only10 sprigs
-
sea salt250 g
Potatoes
-
water700 g
-
small potatoes1000 g
-
olive oil plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15911.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
676 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Apricot liqueur
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Turkey patties
30 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Brown rice salad
40 min