Urządzenia i Akcesoria
Cooking gnocchi or pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.3 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
620 kJ /
147.6 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Pistachio Butter
15 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Hot Toddy
10 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min