Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 godz. 50 min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Arancini di riso
3h 5min
Pisco Sour
10min
Minnuzze di Sant'Agata
7u. 30min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50p
Pavlova con pere all'arancio
Brak ocen
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Budino ai 3 colori
8h
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35 min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Arancini ai frutti di mare
2h