Bon bon al cioccolato bianco
TM5 TM6

Bon bon al cioccolato bianco

5.0 (6 ocen)

Składniki

Ganache al cioccolato bianco

  • 230 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 100 g di panna (35% di grassi)
  • 20 g di sciroppo di glucosio
  • 25 g di burro
  • 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)

Cioccolato temperato

  • 300 g di cioccolato bianco a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
510 kJ / 122 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy