Colomba pasquale alle mandorle
TM6 TM5 TM31

Colomba pasquale alle mandorle

3.9 (8 ocen)

Składniki

  • 160 g di burro fuso + q.b. per imburrare
  • 200 g di mandorle a lamelle
  • 20 g di zucchero a velo
  • 8 albumi a temperatura ambiente
  • 300 g di zucchero
  • 300 g di mandorle pelate
  • 150 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2155 kJ / 515 kcal
Białko
13.1 g
Węglowodany
39.6 g
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
5.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy