Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (circa 7 g)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- mozzarella ciliegina q.b. per decorare
- carote, pelate e a rondelle q.b. per decorare
- olive nere, a metà q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 997 kJ / 237 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Impasto per pizza
1 Std.
Pizza Margherita
2h
Calzone
2 Std. 50 Min
Crema Bimby ®
45min
Trancetti cioccolatte
2h
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Ciambella al limone
2h
Burro al tonno
1hod. 20min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min