Bûche royale

Bûche royale

2.9 93 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 parts

Składniki

Le biscuit roulé
  • 3 œufs
  • 125 g de mascarpone
  • 25 g de farine de blé
Le croustillant au praliné
  • 150 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 40 g de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés
  • 40 g de pralin
La ganache montée
  • 150 g de chocolat noir
  • 225 g de crème liquide 35% m.g.
  • 30 g de pralin pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7.8 g
Kalorie 1940.4 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 33.9 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 30.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...