
Urządzenia i Akcesoria
Bûche royale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 parts
Składniki
Le biscuit roulé
-
œufs3
-
de mascarpone125 g
-
de farine de blé25 g
Le croustillant au praliné
-
de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux150 g
-
de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés40 g
-
de pralin40 g
La ganache montée
-
de chocolat noir150 g
-
de crème liquide 35% m.g.225 g
-
de pralin pour la finition30 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
466 kcal /
1940.4 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
33.9 g
Węglowodany
30.9 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bûches de Noël Vol. II
11 Przepisów
Francja
Francja