Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen10 g
-
Olivenöl10 g
-
Tomaten in mundgerechten Stücken200 g
-
Tintenfische, ganz, klein in Stücken (4 cm)200 g
-
Zuckerschoten100 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Tintenfischsauce
40 min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 godz. 5 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Grillhähnchen-Salat
20 min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Seafood-Eintopf
50 min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 min
Garnelensalat
25 min