Fisch-Piccata

Fisch-Piccata

4.5 32 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Tomaten reif, geviertelt
    150 g
  • Schalotte geviertelt
    1
  • Estragon abgezupft
    3 Stängel
  • Weißweinessig
    2 EL
  • Wasser
    2 EL
  • Olivenöl
    5 EL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 TL
  • Honig
    2 TL
  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Eier
    2
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • breite, grüne Bohnen, frisch in Stücken (3 cm)
    700 g
  • Mehl
    30 g
  • Seelachsfilet in 4 Stücken (à 150 g)
    600 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Butterschmalz
    3 - 4 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 540 kcal / 2260 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...