Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
221 mg
Białko
32 g
Kalorie
3709 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème anglaise
15 Min
Tarte tatin
2 Std.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 Std. 55 Min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 Std. 15 Min
Custard
15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Vanilla Custard
15 Min