
Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
885 kcal /
3709 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
221 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Amarena cherry ice cream
8 godz. 10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Custard
15 min
Crème pâtissière
15 min