Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
46 pieces
Składniki
-
white short grain rice90 g
-
millet40 g
-
buckwheat grains70 g
-
red onions, cut in eighthsonions cut in eighths170 g
-
sunflower oil370 g
-
cornflour30 g
-
soya milk500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
roasted red peppers, preserved sliced (2 cm)150 g
-
toasted corn150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
55.5 mg
Białko
1 g
Kalorie
293.9 kJ /
70.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Smoky Paprika Rub
5 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Frozen Strawberry Daiquiri
10 min