Urządzenia i Akcesoria
Orange Curry Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange peel (1 cm x 3 cm)1 piece
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
shallots halved30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
468 kcal /
1957.9 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
50.3 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
347.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Onion Dip
10 min
Salmon Tartare
25 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min