Urządzenia i Akcesoria
Turkey Crumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
butternut squash cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
white wine50 g
-
smoked paprika to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
turkey mince broken in pieces300 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Crumble Topping
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour100 g
-
oat flakes70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.4 g
Kalorie
1580 kJ /
378 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.