
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait
- 370 g d'eau
- 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- beurre pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 351 kcal / 1476 kJ
- Białko
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Błonnik
- 0.3 g