Bacalao confitado al ajoarriero

Bacalao confitado al ajoarriero

4.7 373 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 250 g de aceite de oliva
  • 3 dientes de ajo (sin germen)
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado con piel y en trozos
  • 300 g de cebolletas en trozos
  • 300 g de pimientos verdes en trozos
  • 200 g de tomate frito estilo casero
  • 50 g de pulpa de pimiento choricero
  • 2 cucharadas de perejil fresco picado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 15.3 g
Kalorie 1242 kJ / 297 kcal
Tłuszcz 22.79 g
Błonnik 2.63 g
Węglowodany 7.72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...