Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 6 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 20 g di olio di semi di mais o di girasole
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo sbattuto
- 1 cucchiaino di semi di papavero o di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 242.4 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min.
Pane al semolino
4h
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 godz. 30 min
Pane di patate
3h
Baguette
4h
Pane alle banane, miele e mandorle
2 godz. 40 min
Pane tipo ciabatta
26h
Pagnotte turche
2óra 20p
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Pita
4h