Torta raw al cioccolato e banana

Torta raw al cioccolato e banana

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni

Składniki

  • 500 g di banane congelate (vedere consigli)
  • 60 g di gherigli di noci
Base
  • 100 g di uvetta
  • 200 g di gherigli di noci
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
Crema
  • 120 g di cocco disidratato grattugiato
  • 60 g di fave di cacao
  • 2 ½ cucchiai di cacao in polvere
  • 120 g di datteri denocciolati (12 datteri circa)
  • 1 cucchiaino di vaniglia in polvere (opcjonalnie)
  • 60 g di olio di cocco
  • 2 banane molto arcuate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.93 g
Kalorie 1631 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 27.68 g
Błonnik 6.33 g
Węglowodany 31.93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...