Piccole cheesecake al pistacchio e mango

Piccole cheesecake al pistacchio e mango

3.8 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di pistacchi
    40 g di nocciole sgusciate
  • burro q.b. per imburrare
  • 8 foglioline di menta fresca + q.b. per decorare
  • 1 lime preferibilmente biologico, la scorza
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena) (30 g)
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
    100 g zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di ricotta
  • 4 uova
  • 500 g di acqua
  • 1 mango a dadini
    2 pesche, a dadini

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15 g
Kalorie 1906 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...