Urządzenia i Akcesoria
Piselli al naturale
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
3 vasetti
Składniki
-
1500 g di acqua
-
500 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
500 g di piselli freschi sgranati (1000 g circa peso lordo)
-
20 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Białko
29.5 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
31.5 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza alla romana
1 godz. 40 min
Insalata di fagiolini
40 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Uova sode
20 min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1 godz.
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 godz. 15 min
Peperoni marinati
55 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Salsa di pomodori ciliegia
1 godz. 30 min