Urządzenia i Akcesoria
Zurich-style veal strips with potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
veal scallopini cut into strips (4 cm) (see Tips)650 g
-
cornflour20 g
-
soy sauce60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into wedges800 g
-
button mushrooms cut into thin slices (5 mm)400 g
-
tomato paste20 g
-
sour cream (see Tips)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2748.8 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
2255 kJ /
536.8 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Veal involtini
35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork fillet with mustard
35 min
Veal pizzaiola
40 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min