Urządzenia i Akcesoria
Corn tortillas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
masa harina plus extra to dust (see Tips)250 g
-
sea salt½ tsp
-
lukewarm water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
316.4 kJ /
75.6 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 godz. 10 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Béarnaise sauce
10 min
Chai latte parfait
29 godz. 5 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Strawberry margarita
5 min