Urządzenia i Akcesoria
Oysters Mignonette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Minted Moscow mule cocktail
10min
Mojito-style cocktail
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Chimichurri
5min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Tuna poke bowl
1h
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min