Urządzenia i Akcesoria
Oysters Mignonette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Oysters with lime granita
5 min
Citrus margarita
10 min
Lime and chilli corn
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Tomato passata
1 godz. 40 min