Urządzenia i Akcesoria
Oysters Mignonette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Oysters with lime granita
5 min
Tzatziki
15 min
Guacamole
10 min
Pineapple parcels
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Garlic prawns
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Oysters Kilpatrick
15 min