Urządzenia i Akcesoria
Oysters Mignonette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Oysters with lime granita
5 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Béarnaise sauce
20 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Caesar salad dressing
10 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Chimichurri
5 min