Urządzenia i Akcesoria
Oysters Mignonette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Traditional cocktail sauce
5 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Oysters with lime granita
5 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Asian dipping sauce
25 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min