Urządzenia i Akcesoria
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Potato Cup Frittata
1 godz.
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 godz. 50 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 godz. 20 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Fruit and yoghurt pizza
1 godz.
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min