Urządzenia i Akcesoria
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
-
knolselder in stukken (2 cm)300 g
-
wortelen in stukken (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% V.G.100 g
-
mayonaise20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing10 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schotse eieren
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)600 g
-
ei, medium (53-63 g)2
-
mosterd15 g
-
paneermeel70 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
bloem om te bestrooien20 g
-
frituurolie1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
742 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.