Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 742 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Ninguna valoración
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Ninguna valoración
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min