Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
TM6

Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen

4.6 (5 ocen)

Składniki

Eieren

  • 6 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Knolselder-wortelsalade

  • 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
  • 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
  • 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
  • 20 g mayonaise
  • 10 g vers geperst citroensap
  • 10 g honing
  • 1 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen witte peper

Schotse eieren

  • 50 g sjalot, gehalveerd
  • 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
  • 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
  • 2 ei, medium (53-63 g)
  • 15 g mosterd
  • 70 g paneermeel
  • 1 ½ tl zout
  • ½ tl gemalen witte peper
  • 20 g bloem, om te bestrooien
  • 1500 g frituurolie

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
32.8 g
Węglowodany
24.8 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
3.3 g
Sód
742 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy