Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17.4 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 902.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkse moussaka
1h 10 min
Zalm mozaïek
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10 min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Bearnaisesaus
20min
Gegratineerde coquilles
25 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min