Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17.4 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 902.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse van ham
10 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Rabarbertaart
55min
Kleine aspergeflans
55min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Mangosapje met cayennepeper
10 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna valoración
Bessenmousse
4h 50 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.