Urządzenia i Akcesoria
Brutti ma buoni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
30 portions
Składniki
-
blanched almonds300 g
-
white sugar360 g
-
egg whites120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
8.1 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
468.6 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1 godz. 30 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.