Urządzenia i Akcesoria
Ossobuco Milanese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Gremolata
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest only, white pith1
Ossobuco
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp20 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
water250 g
-
white wine200 g
-
canned chopped tomatoes (400 g can)1 can
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ossobuco (see Tips)6 pieces
-
plain flour to dust
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Risotto alla Milanese
-
warm water400 g
-
saffron2 - 3 pinches
-
Parmesan cheese40 g
-
eschalot30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
salted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine60 g
-
stock paste of choice (see Tips)20 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538.6 mg
Białko
69.4 g
Kalorie
3923 kJ /
937.6 kcal
Tłuszcz
46.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Guacamole
Brak ocen
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chunky guacamole
10 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min