Urządzenia i Akcesoria
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 portions
Składniki
Mixed berry jam
-
lemon zest and flesh only1
-
fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)500 g
-
Rapadura sugar250 g
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped1
Pastry
-
butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
egg yolks3
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
plain flour to dust
-
full cream milk to brush30 g
-
shredded coconut toasted, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
19.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1413.3 kJ /
336.5 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake
3 godz. 15 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Crème brûlée
7 godz.
Focaccia
2 godz. 5 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Milanese risotto
25 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min