Farro al tartufo

Farro al tartufo

4.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di carota pelata ed a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a fette
  • 150 g di patata pelata ed a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
  • 900 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 240 g di farro (possibilmente di Leonessa, cottura 40 minuti)
  • 1 tartufo fresco in scaglie (circa 30 g, possibilmente di Leonessa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 23 g
Kalorie 2246 kJ / 537 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...