Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5464 kJ / 1304 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 120 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1 Std. 20 Min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Salsa al pomodoro
40min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Salsa al pomodoro
40min
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Salsa al pomodoro
25min
Peperonata all'orientale con funghi
25min
Mousse speziata
10min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Pesto di prezzemolo
10min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min