Dip de alcachofa y espinaca

Dip de alcachofa y espinaca

4.8 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 150 g de queso parmesano
  • 10 g de aceite de oliva
  • 6 dientes de ajo
  • 300 g de corazones de alcachofa en aceite
  • 150 g de hojas de espinaca fresca
  • 75 g de queso idiazábal
  • 75 g de crema
  • 1 cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 40 g de pan molido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 16 g
Kalorie 7035 kJ / 1675 kcal
Tłuszcz 160 g
Węglowodany 151 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...