Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cebolla de cambray, sólo los bulbos
- 15 g de mantequilla con sal
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 750 g de granos de elote amarillo, congelados
- ¾ cdita de sal fina, al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 772.2 kJ / 183.8 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Arroz al cilantro
35min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Puré de papa y poro
40min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Papas Anna
1 Std.
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Fettuccini Alfredo
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Fetuccine Alfredo
35min