Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Gohan
45 min
Ensalada César
10min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Filete a la pimienta
20 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 godz. 45 min
Bisque de camarón
25min
Filete a la pimienta
1h 40min
Pollo teriyaki
30 min
Puré de papa
50min
Arroz frito
40 min