Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni met spinazie en ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
41.9 g
Kalorie
3753 kJ /
897 kcal
Tłuszcz
45.9 g
Błonnik
302.1 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarische pizza
Brak ocen
Mini kerstboompjes
45 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Mini monsters
1 godz. 25 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Kip met amandelen
25 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.