Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 84.3 g
- Tłuszcz
- 45.9 g
- Błonnik
- 302.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balletjes in Spaanse saus
55min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Paashaas apero-hapjes
Nessuna valutazione
Lichtblauw gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Brownie koekjes
1 godz. 35 min
Spaghetti muffins
55min
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.
Vegan Brownies
2h 40min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Lasagnerolletjes
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min