Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizzadeeg
- olijfolie om in te vetten
- 220 g water
- 1 tl suiker
-
2
tl instantgist
lub 20 g verse gist, verkruimeld - 400 g bloem
- 30 g olijfolie
- 1 tl fijn zout
De saus en het beleg
- 240 g kaas, medium-hard (bv. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g rode uien, in vier gesneden
- 200 g paprika, rode, in stukken
- 20 g olijfolie
- 250 g tomaten passata
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
-
1
tl paprikapoeder (gerookt)
lub 1 tl zoete paprikapoeder - 1 snuifje cayennepeper, gemalen
- 1 tl suiker
- olijfolie om in te vetten
- bloem om te bebloemen
- 300 g spinazie, gehakt, diepgevroren en uitgelekt
- 4 eieren
- Wartości odżywcze
- na 1 porties
- Kalorie
- 1765 kJ / 422 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balletjes met aubergines
1h
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Burrito ontbijt
Brak ocen
Spookachtige snacks
1h 15 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Bessenjamtaart
2h 35min
Gestoomde aardappelkroon
Brak ocen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 dk
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min