Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gestoomde broodjes
- plantaardige olie, voor het invetten
- 300 g water
- 3 tl instantgist
- 500 g bloem
- 2 tl fijn zout
Pulled pork en appel
- 1000 - 1200 g varkensschouderlap, ontbeend
- 3 teentjes knoflook
- 120 g rode ui (ongeveer 1 ui), gehalveerd
- 110 g wortel (ongeveer 1 wortel), in vier gesneden
- 80 g selderstengels (ongeveer 2 stengels), in vier gesneden
- 80 g venkelknol (ongeveer 1/2 knol), in dunne schijfjes
- 2 appels, zuur (vb.Granny Smith), klokhuis verwijderd en in acht gesneden
- 40 g olijfolie
- 2 tl paprika, gerookt, gemalen
- 1 tl mosterd
- ½ tl gedroogde pepervlokken
- 1 el bruine suiker
- 80 g azijn
- 50 g melasse
- 1 el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 1 el tomatenpuree
- 1 - 2 el melk, om te bestrijken
- groene sla, als bijgerecht
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3745 kJ / 891 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia met uien
1h 30min
Pitabrood
2h
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15 min
Tomatenketchup
1h 15 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min