茄汁鯖魚

茄汁鯖魚

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

  • 西洋芹 去皮、切段
    10 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 牛番茄 (約250克),切塊
    2 顆
  • 10 克
  • 切段
    15 克
  • 鯖魚 (薄鹽), 去頭尾、切段(約5公分)
    400 克
  • 100 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • 番茄醬
    100 克
  • 依個人喜好調整
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 305 kcal / 1279 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...