Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 西洋芹, 去皮、切段
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 2 顆 牛蕃茄 (約250克),切塊
- 10 克 油
- 15 克 蔥, 切段
- 400 克 薄鹽鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
- 100 克 水
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- 100 克 蕃茄醬
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- 1 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1279 kJ / 305 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Błonnik
- 0.8 g