
Urządzenia i Akcesoria
茄汁鯖魚
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
西洋芹 去皮、切段10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
牛番茄 (約250克),切塊2 顆
-
油10 克
-
蔥 切段15 克
-
鯖魚 (薄鹽), 去頭尾、切段(約5公分)400 克
-
水100 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
番茄醬100 克
-
鹽 依個人喜好調整¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
305 kcal /
1279 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
26.1 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan