
Urządzenia i Akcesoria
芝麻花生醬炒青椒雞腿肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
紅蔥頭15 克
-
棒棒腿 ,略微劃刀500 克
-
花生醬25 克
-
白芝麻1 茶匙
-
醬油5 克
-
清酒5 克
-
糖1 茶匙
-
青椒 ,切塊50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切段10 克
-
青蔥 ,切絲15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
257.2 kcal /
1074.9 kJ
Białko
29.3 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan