Pasta gratinata

Pasta gratinata

4.0 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di burro + q.b.
    30 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di latte
    400 g
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta corta avanzata (vedere consigli)
    700 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...