Pasta gratinata

Pasta gratinata

4.0 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di burro + q.b.
  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di latte
  • 30 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 700 g di pasta corta avanzata (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...