
Urządzenia i Akcesoria
Pasta gratinata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di burro + q.b.30 g
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)60 g
-
di latte400 g
-
di farina tipo 0030 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
-
di pasta corta avanzata (vedere consigli)700 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
461 kcal /
1929 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La cucina di recupero
10 Przepisów
Włochy
Włochy