Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Białko
- 46.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agnello al vino
40min
Anatra all'arancia
1h 35min
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Sagne chine
1h 40min
Stufato di vitello
1u.
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Coniglio alla siciliana
1u. 20min
Spezzatino di manzo alla catalana
2u.
Spezzatino di reale alle olive
1u. 20min