Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Białko
- 46.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Agnello al vino
40min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Anguille in umido
40min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min