Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 picantones
- 500 g de uvas negras
- 50 g de salsa de soja
- 100 g de miel
- 50 g de kétchup
-
½
cucharadita de pimienta de Sichuán
lub ½ cucharadita de pimienta negra molida - 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Białko
- 35.47 g
- Węglowodany
- 42.22 g
- Tłuszcz
- 6.03 g
- Błonnik
- 0.61 g
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20 min
Conejo con mojo picón
20 min
Codornices al limón
45 min
Cordero con manzanas
1 godz. 45 min
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15 min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Picantones a la cerveza
2 godz.
Conejo al chilindrón
1h
Codornices en escabeche de boletus
25 godz.
Conejo a la cazadora
50min