![Picantones con salsa de uvas Picantones con salsa de uvas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/438A4E1D-B12E-42B7-8088-28F7118FF7BF/Derivates/046667C2-31C9-426C-BF43-9094E0AC2C20.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 picantones
- 500 g de uvas negras
- 50 g de salsa de soja
- 100 g de miel
- 50 g de kétchup
-
½
cucharadita de pimienta de Sichuán
lub ½ cucharadita de pimienta negra molida - 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Białko
- 35.47 g
- Węglowodany
- 42.22 g
- Tłuszcz
- 6.03 g
- Błonnik
- 0.61 g
Alternatywne przepisy
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Conejo a la sidra
1 Std.
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1 Std.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.