Luccio alla gardesana

Luccio alla gardesana

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di patate a fette
  • 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
  • 1 cipolla media a fette sottili
  • 1 carota a cubetti (1 cm)
  • 1 gambo di sedano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale lavati e dissalati
  • 20 g di acciughe sott'olio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di vino bianco
  • 1 pizzico di coriandolo in polvere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 128 g
Kalorie 5075 kJ / 1213 kcal
Tłuszcz 47.3 g
Błonnik 9.5 g
Węglowodany 73.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...