Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Białko
- 128 g
- Węglowodany
- 73.5 g
- Tłuszcz
- 47.3 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 min
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30min
Brodetto alla triestina
1h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Salsa della nonna
3h 30min
Coda di rospo all'andouille
1h 20min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h