Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra

Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra

3.6 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
  • 200 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di piselli freschi o surgelati
  • 10 g di burro salato
  • 250 g farina tipo 0
  • 4 uova
  • 120 g di latte
    120 g di bevanda di soia
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza
  • 150 g di formaggio di capra a dadini (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16 g
Kalorie 1359 kJ / 323 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...