Muffin salati salmone e aneto

Muffin salati salmone e aneto

4.2 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di salmone affumicato a pezzi
  • 2 uova
  • 30 g di latte
  • 70 g farina
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per torte salate
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15 g
Kalorie 784 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...