Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta rettangolare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frollini al pesto
1hod. 30min
Rustico con uova e stracchino
1hod.
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55min
Involtini di porri e ceci
30 min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5 Std.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Polpette di carote
1hod.
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 min