Focaccia di ceci saporita

Focaccia di ceci saporita

4.4 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 fette

Składniki

  • 240 g di ceci bianchi lessi sgocciolati
    240 g di ceci in scatola, sgocciolati
  • 510 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato
  • 150 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di farina tipo 0
  • 150 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.6 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 40.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...