Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 425 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
lub 2 rametti di salvia fresca le foglioline - 100 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Panini alla zucca
4 Std.
Focaccia di zucca (TM6)
1 Std. 35 Min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 godz. 40 min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5 Std. 30 Min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Torta di rose salata
4h 15min